onsdag 28 december 2011

Recension och lite annat

Lovade ju en recension av det som jag trodde hette A-gruppen. Dålig läsning av TV-bilagan. Den heter Mystrious. Väldigt mycket blod och lite för klantiga poliser. Skulle föreställa dom sex skickligaste poliserna i Sverige som togs ut till A-gruppen för att utreda flera mord på finansmän. Hoppas verkligen att vi har skickligare poliser på riktigt än han som blev fastspikad på slutet. Blev akut kissnödig då det var dags att spika fast honom. Jag är inte mycket för det där med tortyr av olika slag. Ska dock se sista avsnittet i kväll. Kanske behöver gå på toa någon gång även i kväll. Vi får väl se.
Misstänker att vår svenska polis blir en aning irriterad då dom ser hur dom framställs på film. Jag brukar inte fixa att se läkarserier då jag hittar alla fel som manusförfattaren gör och blir så irriterad av det. Vad är det för fel med att göra en rejäl reserch innan dom bestämmer sig för att mjälten sitter bak örat.
Över till nåt helt annat.
Jag fick boken Julkulor av Arne & Carlos i julklapp av sonen. Idag var jag tvungen att åka in till Kristianstad för att inhandla garn att sticka julkulor av. Kulorna kan ju pryda presenter året runt. Det går ju hellre inte att börja sticka julkulor i december. Då blir det inte så många gjorda innan jul. Nej, bäst att vara ute i god tid. Det får bli ett projekt som löper under hela året. Ska dock i vart fall göra klart bakstycket på min bolero innan det blir en julkula. Tur att jag är ledig denna veckan. Efter stadsturen blev det ett rejält träningspass innan jag styrde kosan hemåt.

4 kommentarer:

 1. Jag klarar inte heller av att se tortyr.

  SvaraRadera
 2. Jag har också varit sugen på att köpa boken julkulor. Kikade lite i den i bokhandeln, men bestämde mig för att inte köpa den.
  Lycka till med dina kulor.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag såg också och det var en knepig polisfilm. Men jag hade samtidigt sjå med min nya mobil så koncentrationen var tudelad !!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Polis och mordfilmer ser inte jag, men julkulor och intervju med killarna som gjort dem, det har jag sett :)
  Kram Anneli

  SvaraRadera