tisdag 13 december 2011

Lite pyssel

Hade ju tänkt att knyppla hela dagen. Nu blir det ju sällan som man tänkt sig. Kommer inspirationen flygande gäller det att handla då annars kan den försvinna igen. En ledig dag mitt i veckan gör en hel del för min inspiration. Jag började läsa om olika blomsterarrangemang på Odla.nu. Då kom inspirationen. Jag hade inte allt hemma utan var tvungen att köra ner till byn och handla. Jag fick inte tag i allt utan fick använda fantasin lite mer.
Här är en amaryllis ombunden med mossa och en clementine full med instuckna nejlikor. Doftar underbart.
Lite diverse kryddor, mossa, tallkottar mm på den här brickan.
Ljuset fick en knypplad rosett runt sej. Eget mönster. Alla julkorten är också skrivna idag. Nu kan dom ligga till sej i lugn och ro i väntan på dagen dom ska skickas. Faktiskt har jag hunnit knyppla lite också.
Nu ska jag duka. Ända sen barnen var små har vi firat Lucia här med dom som känner för det. I kväll har jag lagt till en nyhet, glöggprovning. Hoppas att det blir uppskattat.
Hur firar ni Luciakvällen?

6 kommentarer:

 1. Jag ska fira med köpta lussikatter, det blev helt enkelt inte tid till bak, jag skäms, första gången på alla år mina barn får köpta... men det blir lussikatter till kvällskaffen. Glöggprovning låter spännande, hoppas du får kårat en favorit :)

  SvaraRadera
 2. Roligt att pyssla och pynta. Jag skrev mina julkort i går.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. såfint det blev!
  jag har inte skrivit julkort och kommer nog inte att skicka så många i år men ett eller annat får jag iväg förhoppningsvis :)

  SvaraRadera
 4. Så fint du pysslade till det! Och så hann du knyppla också. Jag hade tänkt göra det idag när jag ändå är inne m förkylningen men orken infann sig inte.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Så fint det blev .....ojojoj julkorten ja de har jag precis glömt bort ,får nog ta mej i kragen och skriva dom i kväll om de ska komma fram i tid till jul /kram

  SvaraRadera
 6. ...vad trevligt med en egen pysselmyspysdag...borde man ha lite oftare. Lussekvällen firades en stund hos min 83-årige morbror - trevligt det med.

  SvaraRadera