torsdag 29 december 2011

Höst sex månader

Fy sjutton för höst sex månader om året! Här regnar och blåser det utav helsike. Var ute en vända i morse, hämtade ved och kastade sopor. Har planer på en runda till, men bara en, då posten kommit. Resten av dagen ska tillbringas inomhus, var så säkra på det. Färdigklagat!
Jag får mycket handarbetat i stället. Har virkat bakstycket på boleron klart nu på morgonen och ska nu starta på en julkula. Den ska bli blå och vit med lite silverbroderi på har jag tänkt. Det blir alltså ingen julkula utan en nyårskula. Under tiden jag virkat har jag kommit på att man kan ju göra påskkulor och alla möjliga kulor till olika tillfälle. Det måste inte vara kulor bara till jul eller? Vad tycker ni?
Såg slutet på Arne Dahl´s deckare i går kväll. Den fick godkänt men det är nog allt. Har vid något tillfälle börjat läsa en av hans böcker och det gick inget vidare. Kom nog ca. 50 sidor innan jag la av. Inte min favoritförfattare direkt.

2 kommentarer:

  1. Ett riktigt handarbetsväder faktiskt, eller jobb då, jammen får man mycket gjort när man sitter ensam i en lång korridor med kontor..
    Sticka såna kulor har jag en väninna som gör, dom blir jättefina :)

    SvaraRadera
  2. Du har helt rätt !! Kulor kan man ha hela året.....hänga som prydnad i ett fönster, i ett ris, ja påskris kanske o.s.v. Deckaren var knepig men jag kunde ändå inte låta bli att titta. Desto bättre var filmen om ubåten, tyckte jag. Har varit ute två ggr idag morgonkiss med Ajax och lunchkiss med Ajax + hämta posten. Det är inte klokt vad det blåser !!Kram Eva

    SvaraRadera