fredag 9 december 2011

Ström

Hoppas att vi får behålla strömmen i kväll. Det blåser som sjutton. Har tagit i efter hand under dagen. Ingen snö än i vart fall.
Ska ju köra en bit för att komma på julbord i kväll. Hoppas att alla träd håller sej på plats. Jag har dock varit förutseende och lagt in jeans, extrajacka och kängor i bilen. Tar nog med en såg också utifall att.
I dag är det Anna-dagen och då ska lutfisken i blöt. Nu lägger jag ingen lutfisk i blöt eftersom det bara är jag som äter lutfisk i vår familj. Dom andra får torsk! Dom får skylla sej själv tycker jag men Hasse säger att det är ju ändå bara såsen som smakar nå´t.
Jag vill också säga grattis på namnsdagen till min goa svärmor Anna.

4 kommentarer:

 1. Tack för grattis hälsningen o ha en trevlig

  kväll så håller jag tummarna att inga träd ligger

  över vägen kram .

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna att det går bra ikväll. Mönstret till Brudparet har Ulla Fagerlin gjort finns att köpa i knyppelboden i Gamla Linköping de brukar ju ha hennes mönster /kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas bilturen gick bra och att du slapp använda sågen. Att det blåser så dant då, låter inte skönt. Bättre med snö faktiskt. Men idag har det regnat och nu frysit på. Jag var glad att jag hade disken och inte bilturen hem inatt när mina arbetskolleger nu efter hyggemiddag här..
  God natt :)

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt brev. Så vackra!!! Returbrev skickas i veckan. Kärlek till dig

  SvaraRadera