lördag 31 december 2011

Kunde inte stå emot

Ska man göra några dumheter så är det väl bra att göra det sista dagen på året eller..? Som jag skrev i förra inlägget så har vi fint väder här idag. Jag tänkte då att efter Melodikrysset får det bli en promenad. Nu blev det inte så. Jag började klä mej för att gå ut och innan jag visste ordet av så hade jag underställ, OK bra när det är kallt, löpartights, hmm?, tröja och tunnare jacka tillhörande träningsställ på mej! Vem i hela fridens dar klädde mej? Eftersom jag nu klätt mej för en löprunda var det ju lika bra att springa. Springa och springa. Orken finns där men jag var förståndig nog att springa lite och sedan låta pulsen gå ner genom att gå lite. Det var nog mitt överjag (Freud) som såg till att jag kom ut i löparmundering. Det var troligen inte den förståndigare delen av hjärnan i alla fall. Ska kanske vänta med att göra en summering av det hela tills jag suttit vid nyårskalasets bord några timmar.

5 kommentarer:

 1. Imponerad, avslutar verkligen året i stil!
  Önskar dig framtidstro, glädje och KASAM!
  Nyårskram från Lena

  SvaraRadera
 2. gott nytt år.. alla andra här(gubben min, pojken , Annica med fam) kollar tv.. vi har ätit gott mm..men nu ska jag skriva lite tänkte jag förrän vi skålar in nya året..ha de bra..

  SvaraRadera
 3. gott nytt år.. alla andra här(gubben min, pojken , Annica med fam) kollar tv.. vi har ätit gott mm..men nu ska jag skriva lite tänkte jag förrän vi skålar in nya året..ha de bra..

  SvaraRadera
 4. Oj! Imponerande....hoppas det känns bra idag också och Gott Nytt År,
  Agneta kram

  SvaraRadera