måndag 26 december 2011

God fortsättning

Hoppas att ni alla hade en riktigt skön och lugn julafton och juldag. I går hade vi en helt internet-befriad dag. Vi startade inte datorn på hela dagen. Det var riktigt skönt faktiskt. Sonen sov över från julafton och lämnade oss efter en lång frukost. När allt så var undanplockat och iordningställt tog vi en lång skön promenad. Vädret kunde förvisso varit bättre men promenaden var skön i alla fall. Eftermiddagen tillbringade vi i var sitt soffhörn med böcker och virke. Jag fick mönster och garn till en söt liten virkad bolero. Naturligtvis hade svärmor, för jag tror av någon anledning inte det var svärfar, köpt lila garn. Kunde inte hålla mej utan började virka på den. När jag fyllde år fick jag mönster och garn till en sjal. Tänkte att jag skulle starta med den och göra den klart först. Hur jag än försökte så gick jag tyvärr bet på det mönstret. Därför blev det virkningen i stället. en och annan knäck och annat godis slank också ner under eftermiddagen och kvällen.
Konstigt nog blir jag inte piggare av att göra "ingenting". Jag blev bara slöare. Märkligt! Nåja idag har både tvättmaskin och diskmaskin arbetat och vi med dem. Lite virkning har det också blivit men ibland behöver händerna vila eftersom dom somnar.
I kväll blir det släktkalas.
I natt blåste det som attan så idag kör vi på mobilt bredband. Telefonen kommer inte hellre att störa oss nämnvärt under överskådlig framtid. Telia har ju aldrig så bråttom.
Hoppas att er annandag jul blir fin och njutbar.

5 kommentarer:

 1. Här stormade det också i natt, men inget har gått sönder.
  Tänk vad fort juldagarna går över.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Låter skönt och avslappnat, precis som här. Mysigt.

  SvaraRadera
 3. Här är det lugnt och slappt. I dag har jag datorn för mig själv och surfar hej vilt från sjuksängen. Är förvisso mycket bättre, AB har gjort sitt men kroppen behöver lite vila inför arbetsveckan.
  Julkram

  SvaraRadera
 4. Det låter som en supermysig julhelg hos er !! Hoppas ni inte far illa i stormen. Här blåser rejält !!Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Lagom lat är nog bäst. Imorgon ska jag städa lite, inte utan att det kommer kännas skönt.
  Ha en fin fortsättning :)

  SvaraRadera