tisdag 14 juni 2011

Äntligen ett friskhetstecken

Idag fick jag ett friskhetstecken. Jag tränade på gymmet för första gången på 1,5 vecka. Hade valt två pass som inte tränade konditionen utan styrkan. Det var bäst med tanke på att hostan är lite irriterande ibland. Det gick bra med dom två pass jag valt. Lite trött blev jag allt men det kändes gott att komma igång igen. Hasse är också på bättringsvägen men han avvaktade ännu någon dag med sin träning.
Jag måste skriva om min nya kollega. Vet inte om jag berättat förut att jag fått en ny kollega men så är det. Vi har samma intressen, handarbete, trädgårdsarbete och blommor i allmänhet och att läsa böcker. Hon är en härlig människa som jag trivdes med från första stund. Har ett alldeles underbart pärlande skratt och vi har så skoj ihop samtidigt som vi kan vara allvarliga och ställa upp för varandra och hjälpa och råda varandra. Tror bestämt att det är första gången på min nuvarande arbetsplats som jag har en kollega som jag trivs så bra med. Det är riktigt roligt att gå till jobb nu.

Hade beställt en bok från Bokus och den kom med posten idag. Den heter GI för hela familjen. Jag lånade den på biblioteket och insåg att det fanns massor av goda recept i den alltså letade jag upp den på Bokus och beställde den. Nu var det ju ingen överraskning vad som stod i den men jag är glad att jag har alla dessa recept själv nu. Vi har provlagat flera av dom under lånetiden men i morgon lämnas bibliotekets ex. åter.

3 kommentarer:

 1. Att ha en arbetskamrat där kemin stämmer är guld värt, allting blir roligare då.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Själsfränder är underbart!

  //Antje

  SvaraRadera
 3. Underbart med såna arbetskamrater, det är ju så viktigt att man funkar ihop allt blir så mycket lättare då/Kram

  SvaraRadera