Vi fann en riktigt fransk restaurang med en inkastare i svart basker och förkläde på magen. Så otroligt fransk. Dukarna var naturligtvis röd-vitrutiga.
Glömde ta kort när förrätten kom in. Vi försökte hålla kvällen i fransk stil så vad passade bättre än att starta med ankleverpastej. Kan säga att den smälte i munnen. Naturligtvis hade vi vin till maten och den obligatoriska skålen med bröd som man bryter och äter till.
Till varmrätt blev det Beuf Borginon. (reservation för stavningen)
Här är matsedeln med namnet på restaurangen. Om någon skulle åka till Paris står vi till tjänst med adressen.
Här har desserten kommit in, Tarte Tartin. Det är en typ av äppeltårta. Jag hade berättat vad vi firade och det är därför vi fick tomtebloss i våra desserter som bars in av två gulliga servitörer.
Det nöjda paret. |
Mmm...det ser gott ut det där. Och så festligt med tomtebloss.
SvaraRaderaKram!
Ååh så romantiskt och underbart!
SvaraRaderaGrattis!
Så härligt och fantastiskt med en tur till romantiska Paris. När vi ska fira ....ja då åker vi till Malmö !! Kram Eva
SvaraRaderaSå gott och härligt det ser ut , Grattis på bröllopsdagen /Kram
SvaraRaderaGratulerar till de 30 åren som gifta!
SvaraRaderaOch så gott det ser ut och det verkar jättemysigt där och ni ser så fina ut!
Agneta kram
Grattis till de 30!!
SvaraRaderaVad gott allt ser ut även om jag föredrar veg.käk....
Åsså är ni superfina....
Antje