tisdag 21 juni 2011

Besviken

I kväll var jag på viktgruppen. Ingen rolig upplevelse. Nej, snarare riktigt trist. Ja, kompisarna i viktgruppen är ju lika trevliga som vanligt men det där sista med vägningen var skit. Vi har inte varit där på tre veckor nu. Det är ju meningen att träffarna ska drygas ut. Idag blev det ingen nedgång utan uppgång. Det känns riktigt pestigt. Hade jag varit slarvig och ätit kakor och godis hade jag inte blivit så besviken som jag blev nu. Då hade jag ju åtminstone vetat varför det gick uppåt. 1,9 kilo upp!! Fy f-n! Det har förvisso varit några kalas och en semesterresa men jag har verkligen gjort mitt bästa för att äta vettigt. Jag hade ju också 1,5 veckas uppehåll i träningen när jag var förkyld, men ändå.
Nu gäller det att hitta motivationen igen. Jag fick tips om att ta en påse på morgonen och äta en lite mindre frukost på förmiddagen i stället. Ska prova det och se vad som händer. Ny vägning om två veckor.
En annan sak som jag märkt är att min otroliga energi inte är kvar. Det har slutat sprudla och pirra i kroppen av energi. Jag gillar det inte! Nu är jag mer mitt gamla jag alltså inte helt trött och håglös och jag har fortfarande ett positivt lynne. Jag vill dock få tillbaka känslan av att vakna klockan 6 en ledig dag och känna att jag bara måste gå upp och hitta på något. Får se om energin kommer åter om jag vänder lite på matordningen. Nej, nu får det vara färdigklagat. Nu gäller nya tag!
Vill passa på att tacka för all stöttning jag fått av er blogvänner under min viktresa. TACK!!

5 kommentarer:

 1. ...nå't kilo hit eller dit periodvis är ingen fara... på't igen bara. Du har ju verktygen...o diciplinen...

  Glad midsommar!

  //Antje

  SvaraRadera
 2. Nånstans i bakhuvudet säger något som jag lärt mig att man kommer till en platå efter ett tag, där det kan bli så som du beskriver. När du kommer förbi den går det uppåt igen, alltså det positiva.ge järnet !!!!! Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Äsch, detta fixar du, säkert bara vatten. Men energin är mera trist, hoppas den snart kommer tillbaka :)

  SvaraRadera
 4. Bara man tar tag i det direkt är det ingen fara, det fixar du, men visst känns det tråkigt med ett bakslag. Energin kommer säkert tillbaka när du är nere dina kilo igen då får du en nytändning, och snart är ju semestern här, jag jobbar min sista dag idag och sen blir det 5 veckors härlig semester Glad midsommar /Kram

  SvaraRadera
 5. Trist när det blir bakslag...men det är bara att ta nya tag.
  Kram!

  SvaraRadera