onsdag 22 juni 2011

Bättre humör

I kväll är humöret bättre. Tack för att ni stöttar med härliga, uppmuntrande kommentarer. Har tränat två pass i kväll och kände verkligen att jag tog ut mej rejält. Det tycker jag känns bra.
Idag har vi faktiskt haft en del sol här, under över alla under. Det gick tyvärr åter till det gamla vanliga vädret i kväll. Just nu öser regnet ner. Ser faktiskt ut att kunna bli åska också. Inget skoj. Låt oss hoppas att det blir bättre på fredag. Ja, åtminstone uppehåll. Det är väl inte för mycket begärt?
Nu ska jag skriva en handlelista. I morgon är det dags för ett Maxirace. Vi ska ha gäster midsommarafton men det är ju en bra helg att ha gäster på. Menyn är ju given och enkel.

3 kommentarer:

  1. Här är en till som har skrivit en lång handlarlista. I morgon förmiddag sticker jag in till Växjö och handlar.
    Om jag hinner ska jag ta en sväng till Plantagen och se om de har någon VIT pion, kanske hittar en som är utslagen så jag verkligen ser att den är vit.Passar på att önska dig och din man en Trevlig Midsommar.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du har kommit vidare idag och nu ska du se att det bara blir toppen. Ha en riktigt trevlig midsommarhelg. Kram Eva

    SvaraRadera