onsdag 1 juni 2011

Fredag eller? nej bara onsdag.

Visst känns det som fredag idag.
Ikväll gjorde jag en rolig grej. Naturligtvis handlar det om träning. För några veckor sedan blev jag tillfrågad om jag ville ställa upp på en intervju på gymmet. Nu är det ju inte bara jag som skulle intervjuas. Hasse och jag har varit med tillsammans med andra och gjort reklam för Easy Life förut. Denna gången hade dom plockat ut några som skulle intervjuas lite mer och sedan ska vi komma med i ett utskick för gymmet. Eftersom jag är så nöjd ställer jag gärna upp. Han ställde en massa frågor och sedan tog han foto när jag gjorde armhävningar och visade vad vi gjorde på passet Rocky Box. För övrigt har jag vilat från träningen idag. Jag hade nämligen gått upp!! 3 hekto vid tisdagens vägning. Vår ledare trodde att jag tränade för mycket så kroppen sparade istället för att släppa i från sig fettet. Hon tyckte hellre inte att joggingskorna skulle följa med i packningen på fredag. Vi får väl se.
Bild lånad från fotoakuten.
Nu undrar ni kanske vad vi ska packa inför. Jo, vi ska åka till Paris. Ingen av oss har varit där förut. Nu ska vi titta på alla turistiga grejor man bara "måste" se, Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren, Sacre Ceur, Montmartre och.... kan nog räkna upp mycket mer. Får väl se vad vi hinner med. Det måste bli tid att vandra längs med Seine och bara njuta också. Slinka in på någon liten trottoarservering för ett glas vin kanske. Smaka på någon av alla fantastiska ostar dom har i Frankrike. Oj, vad mycket det finns att göra. Anledningen till resan är att vi firar vår 30-åriga bröllopsdag den 6/6!! Fattar ingenting, vi sa ju nyss ja till varandra.
Mina gulliga svärföräldrar har lovat att vara husvakter, kela med våra kisar och sköta blommorna.

6 kommentarer:

 1. Jag önskar er en trevlig resa. Glöm inte kameran hemma, fota mycket så du kan visa fina bilder på bloggen sen.
  Tack för ditt fina mail.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Härlig med Paris! Önskar er en trevlig vistelse där!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt, romatisk jubileumsresa. Paris är underbart, så mycket att se att man nästan får nackespärre. Det kommer helt säkert bli helt fantastiskt. Och vinet, ostarna.. trottoarlivet, mm, skulle gärna åka dit jag med :)

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en härlig resa till Paris och ett långt liv med din älskade make. Vi som är lite vingbrutna behöver goda förebilder... kram

  SvaraRadera
 5. VA kul att få va med på utskicket från gymmet .....Hoppas ni får en härlig resa till Paris/Kram

  SvaraRadera
 6. Vad underbart !!! Hoppas ni får fantastiska upplevelser. Vi får väl veta när ni kommit hem . Kram Eva

  SvaraRadera