söndag 25 september 2011

Foto

Nu är både mina och kamerans batterier laddade och jag kan lägga in foto igen. Jag tog bara två foto eftersom det krävs ryggsäck för att jag ska få allt med mej när jag hoppar på kryckor. Kameran lyckades alltid hamna på botten av ryggsäcken och det var rätt omständligt att få säcken av och på och samtidigt inte klappa till någon med kryckorna. Jag var ju inte direkt ensam där utan folk trängdes runt omkring. Det räckte att fixa den balansakten när jag skulle ha upp plånboken.
 Ett foto var på Camilla Läckberg som var där och pratade om sin senaste bok Änglamakerskan. Hon skriver bra böcker tycker jag men köpte trots allt inte boken. Det fick inte plats hur mycket som helst i min säck. Jag känner inte hellre att jag måste äga boken. Det går utmärkt att låna den på biblioteket när den kommer dit.
Här har vi en av mina favoriter, Thomas Tengby. Nu var det ju inte han som blev intervjuad utan han stod för intervjuandet av den andre mannen i soffan, nämligen Jan Hedh. Han var underhållande att lyssna till när han berättade om sin bok Tårtor. 
Boken är mycket fin med många vackra bilder och jag är säker på att man kan skapa riktiga mästerverk efter de fina instruktionerna i boken. Nu är jag ju inte precis i läge att vräka i mig en massa tårtor, orörlig som jag är för tillfället. Därför gick just den boken fetbort i valet av vad som skulle hamna i ryggsäcken.
På tal om att äga en bok så ser jag det som att jag visst "äger" den när jag läst den. Den finns ju då i mitt huvud. Måste inte stå i bokhyllan och samla damm. Jag läser sällan eller aldrig en bok två gånger. Det finns ju så många nya att läsa. 

4 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att träffa folk med kryckorna, det är inte lätt! :)

  SvaraRadera
 2. kul med bilder, förstår att det blev lite besvärligt att plocka i och ur väskan dock :)
  Jag köer Läckbergs då den kommer i pocket.

  SvaraRadera
 3. Det låter som du trots kryckor har haft en skön och trevlig helg! jag är ju lite galen i att äga böcker vilket mina döttrar uppskattar för nu läser de mina gamla! Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
 4. Eller kunde du köpt Läckbergs nya bok till din dotter så hade du haft julklappen avklarad :D
  /Din dotter

  SvaraRadera