tisdag 27 september 2011

Scrapping

En av våra fina döttrar, den lilla norskan, fyllde år i går. Vi kunde ju inte gratta personligen så jag vi skickade ett kort. Ett kort som jag scrappat. Det var skoj och jag var faktiskt nöjd. Tillsammans med kortet skickade vi en påse lösgodis. Det råder brist på gott lösgodis i Norge och ibland blir hon nog sugen på det. För att inte bli av med något viktigt på posten satte vi in pengar på hennes konto så hon själv kunde köpa sig träningskläder vilket var önskningen.
 Här lyser flitens lampa när jag scrappade. Som ni ser behövs det kaffe.
 Så här ser kortet ut utanpå
och här är det inuti. Inget så avancerat som jag ser att många här på olika bloggar tillverkar men jag är nöjd.
På tal om duktiga barn så vill jag passa på att skicka stora Grattis till vår andra dotter, sonen och vår svärson. Alla sprang Lidingöloppet i lördags och fullföljde. Jätteduktigt! Sonen tog på sig att springa det 3 mil! långa loppet. Pust! Dotter och svärson nöjde sig med 1,5 mil.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker ditt kort blev snyggt. Jag har fått en mall av Eva på tårtbit ska försöka göra några stycken och ha till vinst på vår jultombola. Men vad ska jag fylla tårtbiten med? Har du några bra förslag.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det blev ju ett jättefint kort. Och det är ju alltid uppskattat att få ett hemgjort kort. Inte fel att få pengar på kontot heller !! Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart kort!! Wow! :-) Lidingöloppet, jo jag tackar jag, flitigt som få! Jag är imponerad!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är superfint =) Har fått kommentarer av besökande som också tycker det är fint gjort :) Men små fönster och gardiner :D KRAM
  Jeanette

  SvaraRadera