tisdag 6 september 2011

Nya lärdomar

Har ni tänkt på att man varje dag lär sig något nytt. Det behöver inte vara något stort och omvälvande som präntas in i skallen. Nej, en liten lärdom av enklaste slaget räcker. Idag har jag till exempel precis lärt mej att vanliga gula kantareller är mycket sällsynta på Gotland. Det hade jag ingen aning om förut. Vad har ni lärt er för något nytt idag? Skriv gärna och berätta.
Jag hade ju bestämt mej för att cykla till jobb en gång till i år men det verkar inte vilja gå vägen. När vädret är OK så har jag bokat träningspass på gymmet och hinner således inte cykla hem för att vara där i tid. När kvällen är ledig så ligger regnet på lur. Har kollat vädret de senaste dagarna för att se om det blir bättre men ack nej. Dagens meteorolog lovade massor av regn, storm och annat otrevligt. Han sa att det kunde bli åska i natt. Gäller att dra ut alla sladdar annars försvinner garanterat bredband och telefon igen. Det brukar räcka med ett aldrig så litet muller för att vi ska få säga ajöss till omvärlden.
Vad gäller cyklingen så får jag väl tänka om. Det får väl vänta till våren med nästa cykeltur till jobb. Blir ju tyvärr snart mörkt på morgonen och då får det vara. Just nu kan jag meddela att regnet vräker ner.
Skönt då att krypa till kojs.
Natti, natti!

4 kommentarer:

 1. Tänk att det måste regna varje dag, fast vi har haft fint idag, jag har varit i svampskogen och i trädgården och höststädat lite.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Utomhusaktiviteter har i stort sett föregått i regnkläder sen starten av juni så planlägga är omöjligt. Med det här vädret passar det kanskje bättre med klädsim?
  Ha en fin dag :)

  SvaraRadera
 3. Här är inte heller cykelväder kan jag meddela för som det regnar och stormat (på riktigt) har det gjort och enligt tablåerna ska det fortsätta regna.....
  Det är bra att lära sig nya saker!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. ja det blir inte alltid som man tänkte sig!
  ha en fin kväll
  kram på dig

  SvaraRadera