torsdag 29 september 2011

Så gott!

I kväll gjorde jag äggmuffins till kvällsmat. Vi hade båda ätit middag mitt på dagen idag och jag fann detta receptet på en site för lågkolhydratkost igår kväll när jag kollade runt efter nya recept. Kände att jag blev sugen på dom i kväll. Till muffinsen hade vi stekt bacon och en tomatsallad med rödlök, vitlök, olivolja, salt och svartpeppar.
Här kommer receptet på äggmuffins om någon känner för att prova:
5 ägg
½ dl grädde (40 %)
1 dl riven smakrik ost
Något att fylla muffinsen med ex. svamp, stekt bacon klippt i småbitar, fetaost, salami, oliver och/eller olika kryddor. Välj själv.
Rör ihop ägg, grädde, ost och vad du nu väljer att ha i.
Häll smeten i muffinsformar. Det blev 6 stora muffins på min muffinsplåt.
Grädda i 175 grader i 20 minuter.
Jag lovar, dom blev verkligen smarriga och vad som är ännu bättre är att jag håller mej mätt väldigt länge på detta.

1 kommentar:

  1. TACK kära du - jag behövde nog lite inspiration tills det är Ä-vecka! :D
    Dom låter jättegoda.

    SvaraRadera