torsdag 3 mars 2011

Bad och kisar

Idag var det en sån dag på jobbet att jag ibland inte visste riktigt vad jag hade gjort och vad jag hade kvar att göra. När jag lämnade jobbet bestämde jag dock att jag hade klarat det hela bra och kände mej nöjd.
Jag körde till simhallen. Min älskling låg redan i blöt när jag dök upp ca. 30 minuter försenad. Vi simmade några tre-fyrahundra meter tillsammans och sen blev det ångbastu och bubbelpool. Nu har vi ätit och kaffet och antikrundan väntar.
Våra små kisar kommer skapligt överens. Morris och Tyra jagade varandra idag. Vi blev inte riktigt kloka på om det var lek eller allvar. Belse tittade på med lugn värdighet.
Ha en skön måndagkväll allihop!

5 kommentarer:

 1. Som ni ser fortsätter kvällen i dagens röriga spår. Inte är det måndag, det är ju onsdag. Skojade bara, torsdag menar jag. Snart helg!! Är det någon som tror att jag behöver vila?

  SvaraRadera
 2. Jo det är nog vila som behövs. Det är väl därför luften oftast går ur en på fredagar efter veckans arbete. Det lät i alla fall som en behaglig avslutning på dagen . Ni verkar ha det mysigt ihop du och din man. Jag skulle aldrig få min man till simhallen !!! Men jag har ju en väninnna som gärna vill. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Måndag!!! skönt att du bromsar upp och flyttar tillbaka veckan lite hihihi............... tiden går för fort nu , hinner inte med det jag vill..... vill väl för mycket kan jag tro .Hoppas du får en skön helg /Kram

  SvaraRadera
 4. Den ordsalladen känner jag igen, då har det varit stressigt! Njut fredagen :)

  SvaraRadera