söndag 6 mars 2011

Vasaloppet

Någon mer än jag som tillbringar denna underbara söndagsförmiddag framför TV:n?
Frukost till Vasaloppet så klart. Jag beundrar alla som tar sig på att åka nio mil på skidor. Tur jag inte anmälde mej då knä:t fortfarande inte är helt OK. Tänker att jag någon gång kanske ska prova att åka åtminstonde kortvasan. Vi får väl se hur det blir med det. Det som är roligast är intervjuerna med alla amatörerna. Hörde en intervju med en man som var i 60-årsåldern och hade åkt något på 40 gånger!! Kan knappt kallas amatör längre. Det är ju ett helproffs. Strongt också av Rickard Olsson att först leda Melodifestivalen, sova i baksätet på en bil och sedan starta i Vasaloppet. Undrar hur den mannen mår i morgon. Han kommer nog att sova gott i natt eller vad tror ni.
Till något helt annat. När jag tog lite paus från skidorna var jag in hos Tant Grön och hittade ett alldeles underbart vackert halsband som hon hade gjort. Överflödigt att berätta att jag blev helt hagalen!
Måste också berätta att vi har den mest fantastiska blå himmel och stora solen här idag. Nu ska jag återgå till skidorna och TV-soffan.

1 kommentar:

  1. Ja i går var det mycket skidor, himla så kul synd bara att det inte blev någon medalj

    SvaraRadera