fredag 18 mars 2011

Våren som kom av sig

Ledig dag! Hur härligt är inte det.
Igår eftermiddag började det snöa och det fortsatte hela kvällen och natten. Resultatet blev 10 - 15 cm snö. Det är inget att göra åt, bara acceptera. Nu håller den på att töa och det är ju rätt skönt.

Det tar ett tag innan här hängs någon tvätt.

Skrev om att jag köpt ny väska häromdan. Här kommer foto på den. Jag brukar normalt ha svårt att "bo" in mig i en ny väska men det har gått hur lätt som helst denna gång. Stortrivs med den.

Fortsättning vad gäller knä´t: Jag var upp en gång i natt. Satte försiktigt ner foten i golvet och förväntade mej att känna den vanliga smärtan. Den uteblev! Det är helt otroligt. I morse när jag klev upp kändes det fortfarande bra. Jag gick omkring lite och startade på städningen. Bara för att kolla. Knä´t känns stumt och stelt men jag kan inte påstå att det gör ont. Fick två punkter av terapeuten som jag skulle massera vilket jag försöker vara flitig med. Jag hade beställt tid på vårdcentralen också för mitt knä. Efter att ha traskat runt lite här hemma ringde jag för att avbeställa tiden. Jag känner sköterskan som svarade och berättade varför jag avbeställde tiden. Hon blev väldigt intresserad. Vi pratade färdigt och la på luren. Efter en stund ringde det. Det var sköterskan från vårdcentralen. Dom hade pratat om vad jag berättat och hon undrade om jag ville bistå med telefonnummer och adress till zonterapin. Klart hon fick det.

8 kommentarer:

 1. Trist med bakslag i våren. Snön var ju inget vi längtade efter.
  Vad jobbigt du har det med ditt knä.
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 2. Magiskt? Vad skönt slippa smärtan!

  SvaraRadera
 3. Ja snö ville man ju inte ha nu precis hoppas våren kommer tillbaka snart. Härligt med ditt knä, man ska inte förkasta alternativ medicin , de kan göra underverk!!! Snygg väska Ha en skön dag/Kram

  SvaraRadera
 4. Ja fy för denna vinter som inte släpper greppet! Skönt att ditt knä har blivit bra och att det finns fler sätt att få hjälp!
  Snygg väska!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Så skönt att du blivit av med smärtan! Blev också nyfiken på zonterapin! Kanonsnygg väska du har köpt! Vi fick också snö här igårkväll men tack och lov så har den töat väck igen idag. Hoppas att den gör det hos dej också! Ha det så gott!

  SvaraRadera
 6. Snö ja, den kommer ligga fram till midsommar här tror jag, i stället för att minska blir det ju bara mer.
  Så bra att knät känns bättre idag också, inte utan att det hjälpte :)

  SvaraRadera
 7. Så glad jag blev att höra om ditt knä! Gillar din väska, mysig! Har du fått fröerna på posten? Hoppas solen skiner på dig i dag ♥♥♥

  SvaraRadera
 8. Så skönt !!!! Väskan var jättesnygg !!! Precis i min stil också . Kram Eva

  SvaraRadera