måndag 21 mars 2011

Vårtecken

Ledig måndag för att vila ut efter Stockholmsresan.
Med tanke på förra inlägget har jag kommit på två viktiga saker som dom inte har i Stockholm på vårt fina hotell. Tre mysiga kisar som spinner och en brasa som sprakar när vi äter frukost. Kisarna var rätt nöjda över vår hemkomst. Dom var väldigt kelna.
Tog en promenad i förmiddags för att testa knä´t. Tänkte att om det höll för en promenad i Stockholm med stövletter kunde det ju hålla för en promenad i Skåne med fotriktiga skor. Det går bra. Känns en aning men jag har inte så ont att jag haltar vilket säkert andra knä´t tackar för.
Under promenaden kom ett stort streck med tranor flygande. Det var säkert 30-40 stycken som ivrigt skriade. Om jag förstod dom rätt sa dom att det var Hormborgarsjön som var målet.
I eftermiddag blir det ett pass på gymmet och sedan en ny spännande upplevelse som jag återkommer till. Förhoppningsvis med foto.

6 kommentarer:

 1. Vilken mysig helg ni haft!
  Det är mysigt att bo på hotell men dom har ju faktiskt inte katter, som du säger och inte sprakande brasor....
  Och musikal, härligt.
  Och tranor.
  Då är det allt lite vår.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Så mysig med en helg borta även om det är gott att komma hem. Hoppas du har haft en bra vårdagsjämning! Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att ditt knä håller /Kram

  SvaraRadera
 4. Borta bra men hemma bäst heter det ju, men din helg i Stockholm ser ut att ha varit fantastisk. Nu får vi hoppas knät håller sig, trippa runt i stövletter borde ju ha varit en tuff belastning.
  Ha en fin kväll :)

  SvaraRadera
 5. Skönt att komma hem :) Ser fram emot bilden senare!

  SvaraRadera
 6. Jag säger också...borta bra hemma bäst. Men jag gillar att röra på mig uppleva nya platser. Och älskar storstäder. Det är väl generna från min uppväxt i Malmö kan tänka. Och så hamnade jag på vischan som vuxen !!!!! Imorse hann jag se stjärtfjädrarna på de två tranorna som bor här. Har varit och sett mängden av tranor vid Hornborgarsjön för några år sedan. Det finns en sida på nätet med webkamera och statistik hur många tranor som är där dag för dag. Spännande om man är intresserad. "Håll i hatten" idag ! Kram Eva

  SvaraRadera