måndag 28 mars 2011

Sjalar

Dagen har innehållit en del sol men det har inte varit varmt för det. Inomhus brukar det bli varmt när solen står på men här var riktigt utkylt när vi kom hem. Huu!! Nu har brasan varit igång hela kvällen och här börjar bli riktigt behagligt.
Just nu virkar jag sjalar med kärleksknutar. Jag lovade en av våra boende att hon skulle få en sjal. I fredags hade personalen varit iväg med henne och inhandlat garn. Svart med en silvertråd i! Tjusigt värre. Trots att helgen var full med aktiviteter hann jag virka sjalen. Det går snabbt då man virkar kärleksknutar. Idag hade jag den med till jobb. Vad händer? Jo, personalen tycker att den är så fin att dom lämnar beställning. En av tjejerna hann till och med köpa garn idag. Så nu sitter jag här med en ny sjal på gång. Undrar när jag ska få tid över till att göra något av det jag inhandlade på helgens olika mässor. Ja, ja, det ordnar sig nog.
Dagens fråga: Vad tror ni om att strunta i jobbet som sjuksköterska och köpa en garnaffär?

5 kommentarer:

 1. Ja, nu får du säkert göra en sjal till var och en av personalen, men det verkar ju gå fort för dig.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Visst är det ett fantastiskt mönster att virka. Jag är helsåld på det. Och här ligger ett par färdigvirkade som kan bli present till någon.
  Bra att ha så att säga .
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Det låter som en god idé. Tänkte på det samma själv för några år sen när damen som hade butiken blev sjuk och skulle sälja. Tordes inte, dumt faktiskt, för till och med min man tyckte jag skulle..ja, ja, man ska inte gråta öer spilld mjölk..
  Men nog är du en snäll sjef som virkar sjalar både till höger och vänster. Räknar med att beboeren blev jätteglad :)

  SvaraRadera
 4. Kanske 50/50?
  Eller så ska det vara en hobby....

  Ha' de'

  SvaraRadera
 5. Absolut ett bra karriärbyte! Hur gör man kärleksknutar? Får jag fråga hur det går med knyppelängeln... Kram

  SvaraRadera