lördag 12 mars 2011

Lördagmorgon

Vaknade och var faktiskt rätt pigg i dag också. Pysslade med lite tvätt och annat smått och gott som behövde göras. Sen var det ju som vanligt Melodikrysset. Det ligger löst och färdigt vid sidan om datorn, väntar på att skrivas in och skickas via cyberspace. Det tycker jag är enklare än att skicka det med snigelpost. Förr när det bara fanns "vanlig" post så skickade vi aldrig in det men nu blir det nästan varje vecka. När vi inte glömmer det vill säga.
Hade tänkt att putsa fönster innan krysset men lyckades hitta på annat. Är det något jag tycker är skittråkigt så är det fönsterputs. Får väl se om jag orkar ta tag i det i eftermiddag.
Har tänkt ta en trip till stora staden och biblioteket nu. Ska hitta en fotograf som kan fixa ett foto till mitt nya körkort också.
Himlen är igenmulen men dom har pratat om uppsprickande molntäcke över Skåne. Vi får väl se om dom gissar rätt.

2 kommentarer:

  1. Här börjar det bättra sig! Men i förmiddags var det pissväder( ursäkta). Hade motvind och regnet piskade mej i ansiktet när jag tog järnhästen upp till affären. Har du vunnit någon gång, när du har skickat in krysset? Ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  2. Det är roligt att lösa melodikrysset. Jag brukar också skicka in ibland, men det är ett tag sedan nu.Har ni vunnit någon gång ? Inte jag i alla fall. Kram Eva

    SvaraRadera