torsdag 13 oktober 2011

Bokmalarna

I går kväll var det dags igen. Vår lilla bokcirkel träffades och pratade böcker och massor av annat. Vi har alla ett ursprung med en anställning inom landstinget fast några av oss nu har andra arbetsgivare. Ämnet förutom böcker är därför givet.
Då det gällde böcker skulle vi till denna gången läsa Hypnotisören av Lars Kepler. Jag hade dock inte läst ut den utan har väl 1/4-del kvar, den är rätt tjock. Det jag har läst är dock bra. Nästan för bra ibland! Jag måste lägga den ifrån mej ibland för att vila mina nerver. Den är riktigt välskriven med mycket sinne för detaljer. Den som vi är hos just den kvällen bestämmer vilken bok vi ska läsa till nästa gång. Eftersom hon vi var hos igår var med mej på bokmässan så hade hon ju fått chansen att riktigt fundera. Det blev en bok av en ny författare som heter Thomas Bannerhed. Boken heter Korparna. Den är en samhällsskildring från 70-talet och går nog rätt mycket i moll. Ska bli en spännande ny bekantskap.
I natt har det varit några minusgrader. Allting är vitt. Dom växter som inte plockats in nu är säkert inte mycket att ta in alls.
Idag ska jag börja på ett nytt träningsprogram enligt mitt upplägg från ortopeden. Får väl se hur det går. Kände trots allt igår att det går framåt och det är ju bra. I går gick det framåt till den milda grad att jag glömde ta mina värktabletter på eftermiddagen. Jag kände av det på kvällen kan jag säga. Ska sköta mej bättre idag.
Anledningen till att jag glömde dom var säkert att jag fastnade i knyppling. Det var ett tag sedan men nu har jag kommit igång igen. Ja Lena, nu är dina änglar äntligen på gång!

5 kommentarer:

 1. Jag är en riktig bokmal, slukar många böcker under ett år.
  Hypnotisören av Lars Kepler har jag läst en mycket bra bok nu har det kommit ut en ny bok av samma författare "Eldvittnet" den släpps 11/11/11. Den ska jag köpa.

  Vi har haft -4 grader i natt, så nu är allt vitt ute och löven från träden dansar ner på marken. Kanske blir lövkrattning i helgen.
  Trevlig Helg!
  Kram från Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Såg att det var bara 1 grad när jag steg upp så vi har nog också legat på minus inatt.
  sv: Tack så hemskt mycket för all hjälp du ger mig med arborister! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Tänker tillbaka till den tid då jag och Långe Bengt läste minst en bok i veckan, vad hände??? Var det tv:n som tog över eller var det bara så att man inte orkade läsa på kvällarna längre.
  Ha en trevlig helg och njut av dina böcker.

  SvaraRadera
 4. Böcker och knyppling, det är grejer det! Och att du blir bättre är också skönt att höra, men ta dina piller nu!!! Agneta kram

  SvaraRadera
 5. tyckte den var riktigt bra!

  SvaraRadera