söndag 30 oktober 2011

Ytterligare en födelsepresent och en cykeltur

Av dottern o svärsonen i Norge och vår son fick jag en skiva med Ole Ivars. Bara namnet gör mej gla´. För ett tag sedan skrev jag om en låt jag hört på radio en morgon. Den heter "Nej, va tjukk du har blitt". Jag älskar den texten. Den finns tydligen på svenska med något dansband också. Jag gillar den norska versionen. Eftersom det kunde vara lite kruxigt att få tag i den skivan i Sverige var det ju en given grej på önskelistan som gick till Norge. På skivan finns flera andra låtar med rolig text. En riktig höjdarpresent!
Så var det det där med cykelturen. Jodå, jag rustade mej för snabbtur och drog i väg. Hade tänkt pausa hos föräldrarna mina för en kopp kaffe men jag fick tji. Mor var på väg ut när jag kom och far vilade middag. Alltså drog jag vidare efter lite snack. Det blev sammanlagt två mil och turen tog ca. 1 timme och 10 minuter. Knäna känns bra just nu men vis av erfarenheten efter löpningen så får jag vänta och se hur det blir i kväll. Belöningen var dusch och sen kaffe med (överbliven) äppeltårta när jag kom hem. Vädret var inte det bästa så jag var rätt våt vid hemkomsten.
Vad hittar ni på en sån här regnig söndag när vi faktiskt har en hel timme extra att använda?


5 kommentarer:

 1. Vilken mysig födelsedag du haft !! Moussaka är min favoriträtt så jag kände doften av den redan när jag läste det. Skönt att knät håller och du kan cykla i snabb takt igen. Hoppas att du inte fått någon dålig efterreaktion. vad jag gjort...jo scrappat en adventskalender av 24 tändsticksaskar. Kommer på bloggen. Ha en skön söndagkväll. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ole ivars är riktigt bra. diggar även kungen av campingpladsen! Hoppas din födelsedag var bra!! Grattis grattis!

  SvaraRadera
 3. Så härligt med belöning efter en lång blöt cykeltur! Jag har strosat runt på textilmässa.
  Må gott!

  SvaraRadera
 4. Rensat kylen och frysen. Kastat sopor.
  Tråkigt men nödvändigt.

  SvaraRadera
 5. låter som en trevlig text :)
  2 mils cykling - inte illa!
  kram

  SvaraRadera