söndag 2 oktober 2011

Endorfinerna spritter i kroppen

Det gick jättebra på träningen. Jag cyklade 20 minuter och kom faktiskt upp i 110 i puls trots att jag bara hade belastning 3 som max. Efter det blev det lite träning av armarna i maskinerna innan det var dags för ett yoga avspänning. Med en filt under knät så det inte behövde ligga rakt ner mot golvet gick det utmärkt. Det var bara en övning som jag inte kunde göra.
Så alldeles underbart skönt att komma upp på gymmet igen. Kände verkligen hur mycket jag saknat det. Den lilla träningen gjorde också att jag kände "må bra"-känslan av endorfinerna i magen när vi åkte hem. Njuter extra mycket av den här kvällen.
Dom här vackra rosorna köpte jag igår. Jag var i blomsteraffären för att köpa en bukett blommor till svärsonen på hans födelsedag och fick då syn på dom här underbara rosorna. fullt utslagna och 5:-!! stycket. Jag tog 6 stycken direkt och ångrade när jag kom hem att jag inte tog fler när dom var så vackra. Hellre ingen risk att dom nickar dagen efter.

2 kommentarer:

 1. underbar känsla efter träningen!
  jag har ont i magen idag men gissar att det kommer kännas bättre efter ett träningspass:)

  SvaraRadera
 2. Gott är det när man ansträngt sig och sedan kan njuta. Jag går ju inte på gym, men kliver här i bergen och det är så skönt när man har gjort det.
  Tänkte när jag såg rosorna, varför får inte jag rosor, men det är nog så att man kan köpa rosor till själv! Bra gjort!
  Agneta kram

  SvaraRadera