tisdag 4 oktober 2011

Gott att börja dagen med ett great smil

Lyssnade på Radio Kristianstad i morse på väg till jobb. Tisdagar har dom något som kallas tisdagslåten. Det är en låt med rolig text som Johan Pettersson har plockat fram. Den är superhärlig och jag sjöng med och blev riktigt glad. Den spelas av Ole Ivars, ett dansband från Norge. Titeln är "Nej så tjukk du har blitt".
http://www.youtube.com/watch?v=P01hRhD0NGQ
Som jag skrev i förra inlägget är jag inge vidare på datorer. Jag fixar inte att få in videon här på bloggen men ni måste klicka på länken och lyssna på låten. Låten går säkert bra att bugga till om ni blir sugna på en svängom.

7 kommentarer:

 1. Tänk, jag kan inte lyssna och t.ex skriva samtidigt. Annars hade jag också haft ett radioprogram på medan jag bloggar :(
  Om jag har koncentrations svårigheter? :)

  SvaraRadera
 2. Har hört den låten ibland på radion, den är käck och norska språket är ännu käckare.

  SvaraRadera
 3. Ja nog svänger den och nog känner jag mig mer som julegris än hyvelflis.. så bra att du får hjälp med ditt knä, 14 dagar går fort :)

  SvaraRadera
 4. Jag brukar oxå lyssna p´å Radio Kristianstad!! Särkilt med Johan pettersson!Gillar morronprogrammen! Det är ju märkligt att det inte fungerade med youtube. Det ska ju räcka med att man kopierar länken och lägger in på inlägget..hmm (kliar mej i huvet)..hehe iaf ha en härlig helg=)

  SvaraRadera