söndag 2 oktober 2011

Frukost och abstinens

Tro nu inte det värsta, jag har inte alkoholabstinens. Nej, jag har träningsabstinens. Jag är sjuk av abstinens efter att få börja träna. Tyvärr finns det inga antabustabletter mot träningsabstinens. Abstinensen yttrar sig bland annat i ett dåligt humör som tyvärr ibland går ut över min älskade make. Förlåt, älskling. När han kommer från träningen kan det komma ett vasst: Var det trevligt? från mej. Usch, jag vet att jag låter otrevlig men önskar av hela mitt hjärta att jag kunnat vara där med honom. För er som sitter och tänker: har hon inga större problem? så är svaret: nä, inte just nu. Ett kasst knä och träningsabstinens räcker för mej just nu. Jag vet, det är ett så kallat i-landsproblem!
Ser ni något som påminner om det i länken nedan i stan så kan det vara jag.
  http://www.youtube.com/watch?v=M6xEkjeV60Q&feature=player_detailpage
Nä, det var ett skämt men av ovan nämnda anledningar ska jag prova på ett lätt träningspass idag. Nåja, jag ska åtminstone följa med Hasse till gymmet. Har tänkt köra lite armar och överkropp på maskinerna. Ska prova att cykla utan belastning och har även anmält mej till ett Yoga avspänningspass. Förvisso får jag en hel del gjort här hemma när träningsdosen är noll men jag mår inte speciellt bra av det.
Här är en av de grejer som jag får gjort nu, stickat. Jag har påbörjat en sjal i det underbara alpackagarnet jag inhandlade på Droppen i Kalmar på semestern. Det är faktiskt lila men färgen ser mer blå ut på fotot.
 I fredags fick jag ett paket på posten. Hade inte full koll på vad jag beställt så det blev en glad överraskning när jag öppnade det och såg alla lökarna. Ska försöka mej på konststycket att plantera dom idag fast jag måste ha
min nyaste "vän" med mej.
Måste också visa ett foto på min smarriga frukost. Förvisso blev det förmiddagsmål idag då jag kom upp rätt sent. Försöker nu äta lågkolhydratkost och då kan frukosten se så här god ut.
Det är äggvåfflor lagda som en tårta med turkisk youghurt, serranoskinka och blåmögelost emellan. 
Här kommer recept på äggvåfflor om någon blir sugen:
2 ägg
1 dl grädde
1 tsk fiberhusk
1 knivsudd bakpulver
Vispa ihop allt och grädda våfflorna. Det blir tre stycken på vårt järn.
Du kan äta dom med vilket tilltugg du vill.
Går utmärkt med vispad grädde och färska bär också.
Smaklig spis!

3 kommentarer:

 1. Jag beställde någon löker i slutet av juli och kom inte håg vad det var jag heller, när dom kom. En liten julafton kan man säga, men inte lätt med kryckor ville jag tro. Det låter som du har det lite långtråkigt även om sjalen ser fin ut.
  Hoppas du snart är på benen igen :)

  SvaraRadera
 2. Kan bara skriva Åh, så gott, så fint och synd om dig. För knäproblem finns det bara ett ord - skit, för det påverkar så mycket i en vardag. Det får en att inse att allt i kroppen har ett samband...
  Krya på dig! Söndagskram

  SvaraRadera
 3. Tycker synd om dig, du som alltid är så aktiv med ditt tränande.
  Vilken snygg sjal du börjat sticka, härlig färg.
  Lycka till med att få ner alla dina lökar, du får väl be mannen om hjälp annars.
  Kram!

  SvaraRadera