torsdag 13 oktober 2011

En stilla undran

När jag vaknade idag kunde jag konstatera att jag vid några tillfälle i natt vänt mej om utan att ha ont och vakna. Det går på rätt väg. Efter vanliga intaget av förfrukost dvs mediciner och sedan efterföljande träningsprogram så blev det vanlig frukost.
Till frukosten hör att jag läser lokaltidningen, i detta fallet Norra Skåne. Det spelar nog ingen roll vilken lokal- eller rikstidning du läser just nu. I alla står det massor om Juholt och hur han orätt tillskansade sig bostadsbidrag. När jag läser om allt det här, hör det på radio och ser det på TV infaller en stilla undran:
Varför ska jag vara med och betala bostadsbidrag till personer som i dom flesta fall har mer ut i lön en enda månad än "vanliga" människor har som sparkapital?
Är det någon som kan förklara det för mej.

3 kommentarer:

 1. Så skönt att höra att du blir bättre så fort! Du sköter nog om dig på rätt sätt, det hör man.
  Jaaa, näääee, inte ska vi vara med och betala och framför allt så blir jag upprörd över folks girighet och nu kommer det ju fram lite mer som herr Juholt tillskansat sig, finns inga ursäkter alls till sånt där. Moralen, moralen.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Va skönt att höra att du blir bättre!!!
  Ja den där Lurholt - han och "kulbon" är lika goda kålsupare som bara lurar och roffar. Hade han varit kvinna (läs Mona) så hade han ryckt så det stänker om det!
  jag säger tvitvi!

  SvaraRadera
 3. Den gamla socialistiska andan påckar på, så länge 95 % av alla bidrag går till dom som behöver dem låter jag mig luras av 5%... myglare finns överallt, men ibland kan man ju fundera..,klart han ska ha ett straff!
  Vad bra det går framåt med dig :)

  SvaraRadera