tisdag 18 oktober 2011

Grått och grattis

Idag har vädret varit gråt, grått och grått. Massor av regn hela dagen. Nu sent i kväll ljusnade det en aning. Trots regnet tog jag mina rehabpromenader på fika och lunchrasten. Efter jobb blev det ett pass Styrka på gymmet. Hade ingen aning om hur det skulle gå då det är en hel del knäböj och benträning i det passet. Det gick jättebra! Bara utfallen som jag hoppade över. Trodde det skulle bli en aning tufft redan. I kväll känns knät riktigt bra. Fatta vad jag njuter av att vara på gång igen!!! För er som tycker att det blir en aning tjatigt med träning och rehabilitering här på bloggen så kan ni ju hoppa över dom inläggen. Det är ju nu en gång så att av vad hjärtat är fullt kommer det ut ur munnen (eller hur det nu var). Nåja, munnen är ju fel. I detta fallet är det ju fingrarna på tangentbordet.
Idag fyller min lillebror 50 år! Grattis brossan! Har försökt att ringa men det är upptaget hela tiden. Fler som vill gratta? Konstigt att lillebror blir 50 år ung. Förhoppningsvis är han som jag, känner sej som 17. OK, ska inte ta i så. Men skönt att inte känna sej gammal. Inte dags för silverkryckan än. Det är lite träningsfreak i honom också. Så det kan bli. När vi var unga tränade vi verkligen inte. Tror han spelade bordtennis en liten period. Jag rörde mej inte alls om jag slapp. Vi kommer och äter tårta på lördag.

3 kommentarer:

  1. Så glad jag blir av att läsa att ditt knä är bättre! I söder har solen visat sig från sin bästa sida fast vinden är kylig! Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt att du kan träna igen, det är så befriande skönt!

    SvaraRadera
  3. Vädret har jag ingen aning om just nu, men det har i varje fall inte regnat vad jag vet.. Träningen din har bara det lilla att jag känner mig lat men samtidigt mäktigt imponerad av dig, så bara skriv på, kanske får du en dag motiverat mig att lyfta på bakdelen också :)

    SvaraRadera