onsdag 5 oktober 2011

Min nya idol

Har skaffat mej en ny idol, en ortopedläkare. Jag var på ortopedmottagningen idag och träffade en sån bra läkare. Inget ynk, det värsta jag vet, utan rakt på sak. Det finns inga fria kroppar i knät som röntgenläkaren sa. Min nya idol trodde att det var en ovan röntgenläkare. Jag har i stället en inslagen menisk. Skulle inte tro att den är inslagen i som paketerad utan snarare inbankad. Vem som bankat in den har jag ingen aning om. Troligen kroppen själv gissar jag. När han sa det försökte jag med ett litet: den kan inte möjligen läka sej själv? Hade redan gissat svaret innan jag fick det. Nej, det kan den inte. Nåja, nu vet jag i varje fall vad det är som gör ont och han skickade en akut-akut remiss på artroscopi så han kan plocka ut, sy ihop, skära av eller vad han nu gör med det där inbankade. Han ville att det skulle fixas inom 14 dagar. Blir det så ska jag avhålla mej från att klaga på sjukvården ett tag framöver. Han undrade om jag tog några smärtstillande läkemedel eller om jag var sjukskriven. Svaret var nej på båda frågorna och jag tillade att jag är otroligt envis. Hans svar blev: jo, jag har bara pratat med dej 1 minut och har redan upptäckt det! Hmm? Märks det så väl? OK, tycker att det är en bra envishet när den yttrar sej så här.
Vidare sa han att det var OK att träna så mycket jag kunde för smärtan. Det blir alltså inte värre vilket var skönt att veta. Fatta vad jag gillar den mannen!

2 kommentarer:

  1. Hej! Om du vill så hittar du mej här inne nu! Välkommen!

    SvaraRadera
  2. Jaha..då har du lite knäpyssel att vänta på. Jag har också en favoritortoped. Han fixade min höft på ett föredömligt sätt för flera år sedan. Det finns guldkorn i sjukvården. Sen är det inte dumt att vara envis !!!!!Kram Eva

    SvaraRadera