onsdag 26 oktober 2011

Riktig höstdag

I morse när klockan ringde kunde jag nästan gett vad som helst för att få vända mej om och sova igen. Fast jag sovit som en klubbad säl och inte ens varit på toa i natt var jag totalt slut när klockan behagade pipa. Tro nu inte att jag la mej mitt i natten hellre. Nä, hon var bara 22:00 när jag ålade ner mellan lakanen. När jag skulle gå ner i vikt och bara drack var jag superpigg med en energi som hette duga. Skulle behöva lite av den nu. Har funderat på att ta en ny runda med dricka bara för att få tillbaka energin. Tyvärr fungerar det inte med diverse kalas och andra begivenheter som står på lut.
Vädret idag gjorde ju inte saken bättre. Det har duggregnat omväxlande med rejält regn och blåst. Sånt gör mej inte piggare. För att uppmuntra mej själv tog jag en timme ledigt i eftermiddag och åkte hem till min älskling. Vi drack kaffe vid tända ljus. Mysigt! I kväll ska jag knyppla en ny ängel. OK, börja på en i vart fall.
Har ni varit lika trötta idag?

7 kommentarer:

 1. Hej! Du kanske behöver vara ledig? Det verkar ha vara stressigt för dig med, träning, knäskadan och jobbet. Var lite försiktig. Det är så lätt hänt att hamna i stressträsket utan att man märker det. Har varit där själv!
  Vila mycket!
  Marie-Louise, Orienteringstanten

  SvaraRadera
 2. Ja, det här vädret är så sövande. Fast hos mig har det varit mulet och blåst hela dagen, först nu ikväll har det börjat regna.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. ...smart där o ta en "timme out".
  Själv hare' varit migrän i ett dygn - fruktansvärd irriterande då ingenting biter på den...huvva va' slut jag blir...
  Enda trösten är att nu dröjer det ett tag innan nästa gång.....
  //Antje

  SvaraRadera
 4. Samma fenomen här !! Supertrötta. Dessutom var jag hos tandläkaren och han rotade långt ner i rotkanalerna med små miniborstar. Huaja !! Satte oss vid brasan i em med var sin kaffekopp och funderade på en tupplur. Nu har jag ryckt upp mig, tittat på bönderna och imorgon blir det nog en strålande fin höstdag. Hoppas !!!!Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Jag har inte varit så trött men känner mig rätt stressad. Mycket på schemat och det tycks aldrig minska..:(
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Det har väl med den attans melatoninet att göra. Jag går helt i sänk så här års, kunde sova dygnet runt. Men bara snön kommer brukar det gå bätttre, det är i varje fall det jag försöker trösta mig med. Idag vaknade jag på ett hotellrum (tvådagars konferans..) och upptäckte att jag blev tvungen att rusa in i duschen om jag skulle räcka i tid, glöm frukosten.. Så här års skulle man jobba 10-15 eller något sånt. Bra du tog en timme ledigt, sånt sätter en extra guldkant på tillvaron :)

  SvaraRadera
 7. Ja i denna mörkertid är det svårt att vakna. Men mina 2 hundar låter oss inte få sovmorgon, så det är bara att hålla ut. Men vi har haft sol idag i några timmar, och det piggar upp. Ha en fin helg!

  SvaraRadera