tisdag 11 oktober 2011

Träning

Så, då var jag igång med träningen igen. Om någon undrar så, nej, inte på gymmet utan hemma i vardagsrummet. Har precis avslutat det och kan säga att det var nyttigt. Mitt knä har inte varit ordentligt utsträckt på 3 veckor och fick en smärre chock idag då detta skulle ske. I början var det förenat med en del svettigt illamående men på slutet gick det bättre. Jag har fått ett träningsprogram som ska genomföras för att få upp rörligheten i knät igen. Dag 1-3 är det 6 olika rörelser och dag 4-7 är det andra. Sedan ökar det på och enligt programmet så kan promenader från dag 4-7 utökas med lätt jogging i nästa skede. Vi får väl se hur det blir. En sak är säker: här ska tränas!
Mitt svullna knä men omlagt med nya fina kompresser.
I dag har vi delvis vackert väder här. Just nu skiner solen men för en stund sen kom ett riktigt ösregn. Den här bilden tog jag genom fönstret i datarummet där jag sitter för tillfället. Visst är hösten vacker. Hur ser er utsikt ut just när ni läser detta? Skulle vara roligt att veta så det får väl bli en liten utmaning från mej idag. Nåt får jag ju roa mej med när jag sitter här.

9 kommentarer:

 1. skönt att operationen gått bra och himmel så snygg du är på din nya profilbild!
  kram på dig

  SvaraRadera
 2. Du är snart på "benen" igen (haha) du gillar ju att träna.
  Tittar jag ut genom fönster i datarummet (där jag sitter nu) skiner solen och så ser jag gårdshuset och bakom gårdshuset finns trädtopparna med alla sina vackra höstfärger.
  Nu har älgjägarna kommit hem från sitt jaktpass så nu ska jag ta en promenad med hunden.
  Ha det så bra.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Så skönt att ha själva operationen gjord och jag hoppas att det kommer att bli bra. Fast en sak, ska man inte vara lite, lite, lite försiktig så att man inte tränar föööör mycket, eller hur är det. Var försiktig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Hos mej ser det ut så här. Sitter på ovanvåningen och tittar ut från ett snedfönster( hm heter det så?). Jag ser precis trädtopparna på ett stort träd som vajar fram och tillbaka rätt så rejält. Själva himlen är ljusblå med stora sjok av vita moln som ibland har stora gråa partier insprängda i sig. Då och då tittar solen fram. Ja en härlig kompott av ömsom regn ömsom sol och blåst får man säga. God bättring och lycka till med din rehab!

  SvaraRadera
 5. Ligger omkull i sängen efter en dos lugnande medel pga magnetröntgen oc ser på blå himmel och gröngula trädtoppar.
  Ta det vackert med knät!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 6. Så bra att allt gick bra!!!!!
  Många kramar!
  Jeanette

  SvaraRadera
 7. Jag har en mörk himmel och en gatlampa som lyser svagt. Önskar dig snart tillfrisknande! Kramar

  SvaraRadera
 8. Jag har opererat hälsenan för ett år sedan men har inte kommit igång ordentligt med träningen efter det. Duktig du är som kämpar på.

  SvaraRadera
 9. Oj vad du har att jobba med. Men med din envishet är du snart ute och cyklar och joggar igen. Hösten är vacker och idag är det strålande här, men kallt !! Kram Eva

  SvaraRadera