lördag 28 maj 2011

Frukost

Lördagsmorgon och första lördagen på ett bra tag som både Hasse och jag är hemma i lugn och ro. Vi vaknar vid halvåtta. Solen skiner ibland och ibland är det mest moln. Efter lite mornande i sängen känner jag för att dra på löpardojorna. Sagt och gjort, dom åkte på och löpningen gick bra. Tog dock bara en liten runda på 20 minuter men behövde inte gå ett steg och kände att jag emellanåt kunde ta ut löpsteget bra. Då jag återvände hem tog vi tillsammans en trädgårdsrunda. Nu växer, blommar och gror allt möjligt. En härlig tid!
 Vi har både vita
 och blå syrener.
 Hagtornen är full av blommor. Vilken doft!
 Detta är (nog) olvon.
 Pingstliljor
 Dahliorna vi planterade i krukor har kommit långt.
 Kanske att vi kan få potatis till midsommar.
 Jordgubbarna blir nog inte klara. Dom har i varje fall klarat frosten.
Här under döljer sej broccoliplantor. Vi ska försöka med denna tunnel för att undvika masken som gärna äter på broccolin.

Efter en dusch gjorde jag den första frukosten till mej sedan den 7 mars. Det blev youghurt, hemmagjord musli, hembakad brödbulle, ett ägg, lite kaviar, keso och rädisor. Mycket gott! Gissar att jag kommer att stå mig bra länge på det.

6 kommentarer:

 1. Så härliga bilder kan nästan känna doften av syrenerna. Här i Norrland är ju allt lite senare och sommaren väldigt kort men efter midsommar blommar det snart för fullt. Hemmagjord musli är den bästa muslin/ Trevlig Helg

  SvaraRadera
 2. Mycket som växer, blommar och doftar hos dig.
  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
 3. Hallå där, vilket enormt grönsaksland du har, det ser ju ut att vara stort som hela min trädgård!! Kul med bilder fra din hage också :)
  Du skrev tidigare att du skulle äta massor, låter inte som svältkost längre, hoppas den smakade gott, din frukost :)

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder!! Vi ska till Osby i dag, hör av dig om ni är hemma :)

  SvaraRadera
 5. härligt gröna bilder!
  jag ska...kanske...snöra på mig löparskorna i eftermiddag :)

  SvaraRadera
 6. Var köpte du din tunnel? MVH Sonja

  SvaraRadera