onsdag 4 maj 2011

Trött

Nu är ni väl snart trötta på mitt tjat om ett bredband som bara fungerar när det själv vill. Men vi är ju tvungna att leva med eländet. Idag har vi fått ett mobilt bredband skickat till oss från Bredbandsbolaget. Dom skulle också skicka en tekniker. Tyvärr inte i samma försändelse. Teknikern kommer, har dom sagt, på fredag. Det mobila
bredbandet fick vi utan kostnad. Fast det är klart vi får betala 19 kronor/dygn vi använder det. Det är klart värt 19 kronor.
Lite uppdatering om viktkursen. Det blev ingen viktkurs i går kväll. Vår kursledare hade skadat foten. Trist! Jag hade träningstid mellan 17 och 18 och efter det vägde jag mej för att se om något hänt sedan förra veckan. Blev en aning konfunderad då jag räknade ut att jag gått ner 2,7 kilo senaste veckan. Nu är det sammanlagt - 15,1 kilo. Kan det verkligen vara bra att minska så mycket på en vecka? Det känns dock väldigt bra och jag körde hem med ett stort leende på läpparna.
Vädret är inget vidare här nu. Det blåser snålt och är iskallt. Brasan är skön. Då vi sitter inne och ser solen genom fönstret ser det skönt ut även ute.
Det är härligt med torsdag i morgon. Sen är det bara en arbetsdag kvar och efter det 1 veckas semester! Inte resa någonstans utan bara vara hemma och ha det bra.

5 kommentarer:

 1. Jag förstår att du blir trött på ditt bredband, finns ingen värre än datorer internet som inte fungerar.
  Vad du är duktig med din viktminskning, tänk om jag kunde vara lika ståndaktig som du och avstå från sötsaker.
  Till helgen har de lovat lite varmare igen, hoppas de talar sanning.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Bredband är lätt att tröttna på, dom ska fungera! Hoppas det blir ordning på't snart. Gratulerar till viktnedgången, jag önskar så att jag också hade fixat det.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. 600,- månaden, är det så dyrt?? Får hoppas det fungerar och att du sitter massor vid datan så du får valuta för pengerna. Men jisses, vilken nedgång, på en vecka. Otroligt :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till viktminskningen! Bra jobbat!! Känns väl oerhört skönt?!:-)

  SvaraRadera
 5. Visst är det trist när bredbandet inte fungerar! Det har jag varit med om många gånger men på det sensate året har det blivit bättre. Hos oss fungerar mobiltelefonen dåligt istället. Man kan ringa från månen men inte över berget bakom oss...Hah
  Tack för din kommentar hos mig
  Lycka till med vikten- du är ju otroligt duktig!!Inte utan att man blir lite avis på din karaktär..

  SvaraRadera