onsdag 25 maj 2011

Uppdatering av viktminskningen

I går kväll var det dags för viktgruppen igen. Det är hur skoj som helst att träffa alla dom andra. Vi har ju blivit en mindre skara. Inte så att någon slutat men skulle tro att vi 15 minskat ca. 150 kilo tillsammans sedan den 8 mars. Vår ledare har räknat ut att alla grupper, 63 personer, sedan den 5 januari i år gått ner totalt 1 ton!! Själv är jag nere i -18,5 nu. Fattar inte riktigt hur det går till då jag äter massor. Ska börja äta frukost på lördag. Dom frukostarna som vi fått tips om kräver nog att man går upp 30 minuter tidigare på vardagarna för att hinna sätta i sig allt. En av deltagarna frågade om vi verkligen skulle äta allt det på en och samma frukost eller det var en veckomeny? Då hon fick klart för sig att allt skulle ner vid samma frukost såg hon helt förfärad ut och utbrast: Då får jag ju stiga upp klockan 5 för att hinna med!!
Vi fick också veta att vårt gym, Easy Life, endast finns som både gym och med viktgrupper i Hässleholm. Tänk att lilla Hässleholm fick det första Easy Life-gymmet i landet! Tur vi bor på rätt ställe. Ägarna håller nu på att öppna ett till gym i Malmö. Men Hässleholm var först!
Träningen går också jättebra! En ny favorit är Rocky Box. där får man utlopp för alla aggressioner om man nu till äventyrs skulle ha samlat på sig några.
Nu får det väl vara slut på det är egotrippade snacket om vikt och träning.
Idag  och i går har vi haft riktigt skitväder. Ömsom har det öst ner och ömsom har solen lyst. Det har även haglat och åskat en del. Inte nog med det, kallt som rackaren har det också varit. Hasse plockade fram vinterjackan idag då han skulle klippa gräset. Bilden ovan tog jag utanför mitt arbete idag när jag parkerat där. Den visar verkligen på skillnaderna i dagens väder, sol och mörka moln. Tro nu inte jag är på jobb klockan 5 över 6. Jag har inte ställt om kameran till sommartid.

7 kommentarer:

 1. Vad duktig du, och dom andra i gruppen är! Roligt när man ser resultat också. Kan ni inte förbereda frukosten dagen innan, så ni får sova lite längre?

  SvaraRadera
 2. Var stolt över din insats, det är ju helt fantastiskt!, Du har bidragit gott till snittet på gruppen. Vädret ja, sån har det sett ut en stund här också nu, men dom två sista har varit soliga, men blåsiga.
  Ha en fin dag på jobbet :)

  SvaraRadera
 3. Skrev just om min diet som jag nog lämnar snart, det sämsta med den är att jag avstår från allt bröd, potatis, ris, pasta och framför allt frukt! Lite bara får man äta :( Nej, jag hoppar snart av men grattis till dina förlorade kilon! :)

  SvaraRadera
 4. ...vore roligt med en "före och efterbild"...
  Grattis - strongt gjort!!

  /Antje

  SvaraRadera
 5. Gratulerar till din viktminskning! Fantastiskt roligt och jag önskar att jag också hade gjort det.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Herregu´... 1 ton !!! Bilden var perfekt. Ibland lyckas man med en sådan !! Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Herregud redan-18,5! Jättebra jobbat :D

  SvaraRadera