måndag 9 maj 2011

Ljuvliga måndag

Första dagen av min semestervecka. Solen skiner och jag vaknade som vanligt nu för tiden tidigt. Steg upp när älsklingen körde till jobb klockan 7. Har pysslat lite, "druckit" frukost och kaffe, kikat igenom flera av era bloggar och är nu redo att göra sta´n. Har en tid på skönhetssalongen för att ta bort en del oönskad hårväxt. Inget man brukar prata högt om men den finns där för oss som kommit upp en del i åren.
Efter det måste jag köpa några nya träningskläder. Jag håller på att tappa byxorna när vi tränar. Skämt å sido men när jag var ute och sprang i förra veckan kasade byxorna ner och hängde på höfterna, mycket obehagligt. Tur att dom stannade där i vart fall. Har annars bestämt mej för att inte köpa en massa kläder förrän jag har gått ner klart. Än har det bara blivit några toppar och ett par 3/4-delsbyxor. Måste ju ha nåt att sätta på mej när jag ska vara lite mer välklädd. För övrigt har jag ju några gamla jeans i garderoben som hängt till sej många år. Dom kommer fram, par efter par nu. Underkläderna har också blivit för stora så det har jag varit tvungen att köpa nya. Förut kunde trosorna krypa in  mellan skinkorna för dom var för små, nu gjorde dom det för dom var för stora. Aldrig blir det bra.

8 kommentarer:

 1. Hoppas du får en skön semestervecka med härligt väder, och att veckan inte är allt för uppbokad.
  Det är ett trevligt nöje att behöva köpa kläder i mindre storlek.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så härligt att kunna köpa ny passande kläder och fixa till det oönskade!
  Ha en riktig skön semester!

  SvaraRadera
 3. Mindre med mat för pengarna är lika med mera pengar till nya kläder.
  Kööööp!
  Heja på!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Vilken ljuvlig känsla när kläderna är för stora, jag älskar det och önskar det vill inträffa en aning oftare än det gör numera!
  Men grattis till dig!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Härligt med nya kläder! Förtjänar du!

  SvaraRadera
 6. Härligt att få minska på klädstorleken. Grattis till dig !!! Ha nu en riktigt skön semester. Den börjar ju med kalasväder !!!Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du får en fin semester. Vad duktig du är att träna, och nya kläder är aldrig fel.

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar känsla det måste vara att byxorna kasar ner! Du är bara så duktigt!!! Massor av kramar till semesterfiraren från en annan semesterfirare ♥♥♥

  SvaraRadera