måndag 23 maj 2011

Sötnosar som äter

Måste visa en bild på dom alldeles underbara små kattkällingar som bor hos dotter och svärson. Dom är nu 10 veckor gamla och så roliga. Här har dom tagit paus i buset och äter. Det gäller att passa på när mamma ger tillstånd. Det är inte så ofta nu längre. Någon som är intresserad av en liten kise så förmedlar jag gärna det.

6 kommentarer:

 1. Har inte varit in till dig på ett tag, har haft fullt upp. Så ni har också fått lite regn nu, hoppas det inte var för häftiga åskskurar som slog sönder en massa växter. Skönt du hann få in tvätten innan skyfallet.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Små söta kattungar är ju för underbara!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Uscha mig, har så mycket om dagen.. DU hinner massor, ugnen är inte min favorit heller. Fick ny förra sommaren, hade planer om att den aldrig skulle bli svart, ha,ha.. Söta kattungar, dessvärre, kan inte ta emot någon.
  Ha det fint till nästa gång :)

  SvaraRadera
 4. Hej igen, jag la in en länk till dig, hoppas det inte gör något. Jag klarade inte glömma ditt inspirerande inlägg förra sommaren, tack för tipset :)

  SvaraRadera
 5. Jag hade ju gärna viljat ha alla, men det går inte, vad skulle dom gamla här säga då....! Det är så sött med kattungar så det finns knappt.
  Agneta kram

  SvaraRadera