lördag 7 maj 2011

När ord inte räcker till

Idag vaknade jag kvart i sju. Ett resultat av mitt nya liv med massor av energi? Min älskade vän har arbetshelg så han körde till jobb kl. 7. Efter lite plock så bestämde jag mig för en lång morgonpromenad. Termometern visade 4 grader då jag gick iväg. Naturen är underbar nu. Det är här rubriken på detta inlägg kommer in. Jag kände bara en stor lycka över att få promenera i vår vackra natur, ha två väl fungerande ben och ett intakt sinne som klarar att insupa allt detta otroliga. Naturligtvis hade jag kameran med mej. 


 Björkar i vårskrud.
 Grannens hästar betar i morgonsolen.
 Någon har bytt ut sitt gamla tak och lagt resterna här.
 Solen silar mellan grenarna på boken.
 Häggen blommar och skickar ut fantastiska doftsensationer.
Åter hemma i vårt lilla kära "residens".
Såg också en ivrig svartvit flugsnappare som var ute och kollade bostadsmarknaden. Hann dock inte få nåt foto på honom. Jag tycker om att promenera ensam. Tankarna kommer, far, snurrar och gör små kullerbyttor i huvudet. Bäst när jag gick där och funderade tittade jag åt sidan. Ca. 6 meter från mej stod en stor råbock och fixerade mej med blicken. När han insåg att han var upptäckt försvann han med några graciösa skutt in i skogen. Inte där hellre hann kameran med. Nu är det melodikrysset som gäller.

3 kommentarer:

 1. En till som tycker om att spankulera omkring ensam, i alla fall när det är självvalt. Jag går och går och tänker och tänker och jag tror t o m att jag pratar lite med mig själv emellanåt.

  Så vackra bilder och vilket underbart fint hus du har, så där urmysigt och verkar ligga så fint med ett riktigt vårdträd framför! Ljusvligt.

  Den där tegelhögen hade jag kunnat tänka mig som fylle i en grop jag vill fylla upp och göra mer trädgård i!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Underbart vackert ute. Skönt att promenera ensam, njuta av tystnaden och fågelkvittret.
  Ni ser ut att bo i en mysig stuga.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. JA det är en underbar tid nu och tidiga morgonpromenader är underbart..... härliga bilder , ser ut att bo lite utåt landet så härligt. Hoppas det gick bra att lösa melodikrysset /kram

  SvaraRadera