söndag 9 oktober 2011

Recept

Det var någon som undrade över receptet på mandelbröd när jag hade min frukostbild med i går.
Här kommer receptet:
1 ägg
ca. 25 gr smält smör
1 dl mandelmjöl (finns på hyllan med glutenfria grejer)
Rör ihop ägg och smör med en gaffel i en djuptallrik.
Rör därefter i mandelmjölet.
Sätt in i mikron 2 minuter på full effekt. Jag har justerat tiden till 1 minut och 40 sekunder men det beror ju på mikron. Du har nu två portioner mandelbröd. Njut det med smör och ost.
Det kan knappast bli enklare.
Klockan 13:30 i morgon ska jag vara på op. Själva operationen kommer nog att bli vid ca. 15:00. Ni som vill får gärna hålla tummarna då för att det ska gå bra.

6 kommentarer:

  1. Klart att jag håller tummarna! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Oj, var det allt? Då ska jag ta en djupdykning vid den glutenfria hyllan i butiken imorgon. Lycka till, jag håller tummarna ;)

    SvaraRadera
  3. Här är en till som håller tummarna.

    SvaraRadera
  4. men så superlätt och snabbt sätt att få bullar till frukost Lycka till imorgon jag ska hålla tummarna att det går bra /Kram

    SvaraRadera
  5. Alla tummar och goda tankar tull dig! Tack för ditt stöd! Kramar

    SvaraRadera
  6. Sänder dig massor av varma tankar.
    Kram Annika

    SvaraRadera