fredag 13 maj 2011

Skumt

Under hela dagen har blogger varit ur funktion. Det startade redan igår kväll då jag inte kunde kommentera era inlägg. Faktum är att mitt sista egna inlägg försvann idag. Plötsligt var det och era kommentarer borta. Jag skrev det i går och idag var det väck. Märkligt. Trodde möjligen att det skulle finnas bland mina inlägg men icke. Helt borta är det.
Igår var startade jag dagen med två pass på gymmet klockan 09:00. Grymt duktigt om jag får säga det själv. Efter det blev det lite kikande i olika affärer i sta´n. Jag var ute efter födelsepresenter då äldsta dottern och vår son fyller år nu. Faktiskt fyller dom den 23: de båda två men det är 5 år emellan dom. Hon fick en lillebror i present. Tur dom bor så nära varandra så dom kan slå ihop sina kalas och på så sätt hjälpas åt. Nu blir det inte kalas förrän den 28: de eftersom dom båda är i Göteborg helgen före. Sonen ska springa Göteborgsvarvet. Nåja, presenterna blev inköpta och en runda på Maxi för mathandel blev det också.
 Vill minnas att jag i det inlägget som försvann visade dom parmainlindade laxfiléerna som vi grillade i onsdagskväll. Verkar som om jag har snöat in på att linda in mat i parmaskinka. I kväll lagade jag parmainlindad fläskfilé. Jag fyllde den med torkade tomater och vitlök och tillagade den i ugnen. Prova, det är supergott!!
Till det hade vi kokt broccoli, en sallad gjord på färsk vitkål, röd lök, vinäger, olivolja, svartpeppar, lite flingsalt och pumpafrö. Lite röd paprika, gurka, rädisor och morötter slank också ner. Snacka om färgglad mat. Mätta blev vi i vart fall.
I morgon ska jag börja äta mat två gånger/dag, alltså sluta med ytterligare en påse. Skulle tro att det blir ägg och sill mitt på dagen. Naturligtvis med sallad och någon varm grönsak till.
Jag får inta min lunch själv eftersom älsklingen är upptagen med att laga mat till drygt 200 damer på orienteringsklubben. En träff med skogsflickorna. Han har startat med att skära säkert 20 huvuden sallad och koka två säckar pasta. Allt det försigår i vårt kök nu. Bäst att hålla sig undan.

3 kommentarer:

  1. Jag tror de flesta haft problem med sin blogger sedan i går kväll. Mitt senaste inlägg finns kvar, men en del kommentarer har försvunnit. Jag har inte heller kunnat kommentera hos andra. Mycket konstigt.
    Kram och En riktigt skön helg önskar jag dig.

    SvaraRadera
  2. Ser fram emot ditt kuvert!!! Dina laxar ser riktigt goda ut och inspirerar mig till kvällens måltid! Tack för ditt goa inlägg! Hoppas solen skiner på dig i dag och att du får det helt fantastiskt. Systerkram

    SvaraRadera
  3. Ja jag hade problem hela dagen igår med blogger, inläggen finns kvar men en del kommentarer är pust veck Ha en skön helg /Kram

    SvaraRadera