lördag 27 augusti 2011

Lördag och nytt utseende på bloggen

Jag har roat mig med att ändra om utseendet på bloggen så lugn ni som trodde att ni kommit fel. Det har ni inte! Ni är helt rätt. Kan jag sen få många kommentarer om hur ni gillar det nya så blir jag tacksam. Jag klarar både negativa och positiva. Är själv inte helt nöjd så eventuellt kommer det att hända något annat här framöver med utseendet. Tanken var förstås att bakgrundsbilden skulle relatera till skördetiden som vi är inne i. Puss på er, nu är det dags för Melodikrysset och frukost.

6 kommentarer:

 1. Ett schwungfullt utseende på din blogg. Ja, jag undrade om jag gått fel.. men när jag läser sista veckans inlägg så är det mitt i pricken, är det stora trädgårdsbacillen som bitit dig också? Vad kul, det är friskvård på grönt recept det. Bara vis oss också, som ditt träd.
  Ha det fint :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Speciellt den ljust mintgröna bakgrundsfärgen är mycket bra. Gör texten mera lättläst.
  Själv har jag som mål att ändra min bloggs utseende innan årets slut men först måste jag fota den perfekta kontroll/skärm-bilden. Är på g.

  SvaraRadera
 3. vilken somrig och fräsch design!

  SvaraRadera
 4. Visst syns det vilket tema du går på. Jag tycker det blev ljust och fint inne hos dig. Men man är alltid ovan vid förändringar.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar det, jag älskar förändringar och denna kändes modern och ljust och lätt! Helt ljuvlig!
  Jag ändrade på min blogg ett par gånger, men fick några kommentarer om att dom ville ha kvar min gamla bild, så nu har jag lagt ner all form av tanke på förändring, men vem vet, nu blev jag inspirerad.
  Agneta kram

  SvaraRadera