tisdag 9 augusti 2011

Shoppat!

Enligt cykeldatorn var vi på rullande hjul exakt 1 timme och i 19,5 km. Trots att det såg riktigt mörkt ut mellan varven blev vi inte blöta. Det var skönt.
I eftermiddags hade jag ett ärende i stora staden. Innan dess hann vi med en runda på Intersport och jag köpte två nya träningsbyxor. Det var av behovet då jag annars måste ha stenkoll på tvätten för att ha några byxor att träna i hela veckan lång. Nu kan jag ta den biten lite lugnare.
Efter mitt ärende körde vi ut till Brafab för att titta på trädgårdsmöbler till vår nya altan. Dom gamla möblerna var ett hopplock av vad vi hade stående i ladan. Nu blev det ju inte bara att titta så klart. Dom hade rea och vi insåg det förnuftiga i att köpa möblerna billigt nu i stället för dyrt till våren. Alltså kom vi hem med ett nytt bord och fyra stolar.
Ser ni att glasskivan på bordet är så blank att himlen speglar sig i den. Vi är riktigt nöjda med köpet. Nu fattas det bara ett räcke kring altanen sen är den klar.
Måste också berätta om en alldeles underbart god tacopaj som vi gjorde till middag i kväll. Om någon är intresserad kan jag skriva ner receptet. Det får dock bli i morgon för nu är det dags att säga natti, natti!

1 kommentar: